Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudnátok mondani kamaszoknak...

Tudnátok mondani kamaszoknak könyveket?

Figyelt kérdés
Ezeket olvastam már:Szent Johanna gimi,Hűvösvölgyi suli (1-6),Neveletlen hercegnő
2016. ápr. 4. 17:54
 1/4 anonim válasza:
A konyvmolykepzo.hu oldalon nézz szét. ;) Imádom a könyveiket.
2016. ápr. 4. 18:05
 2/4 anonim válasza:

En el kezdtem olvasni most Cassandra clare tol a vegzet ereklyeit ami 6 reszes es ahozz meg van egy masik konyvsorozat a pokoli szerkezetek ami 3 rezses.Ezek ilyen szerelmes de azert inkabb ilyen harcos ize...igen nagyon jol tudok fogalmazni:)Aztan vannak ilyen "lol" konyvek:

Pl:kivedhetetlen szerelem;segitseg,youtube sztar lettem;mire jo a rosszfiu

Ezek ilyen egyreszes,rovid konyvek.

Aztan en meg fogom olvasni a percy jackson-t(lehet hogy hosszabb neve van,bocsi) az is fantazia konyv,meg meg a leiner lauratol fogom a bexi sorozatot az elvileg jo.

2016. máj. 1. 18:57
 3/4 anonim válasza:
Ui.nem tudom mennyit segitett neked, ha van kerdesed nyugodtan irj nem tudom mennyire ertheto.
2016. máj. 1. 18:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Én, vagy senki Mészáros Dorkától
2016. dec. 12. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!