Január elején a barátommal lefeküdtünk december végén jött meg de azóta nem. Február elején volt barnázásom és kis mennyiségű vérzésem. Csináltam ma tesztet pozítiv lett az egyik sőtét volt a másik halványabb. Biztos hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Vagy lehet petefészekciszta? Mert szokott szúrni a hasam jobb oldalon. És állitólag lehet ettől is2016. ápr. 4. 17:42
1/5 anonim válasza:
hát ömm...nem tudom hogy mennyire fogsz/fogtok örülni de Terhes vagy!
2/5 Dertelik válasza:
Hát ez terhesség...nálam is így volt!! Alig látszott...aztán 4napra rá csináltam egyet reggel és egyértelmüen pozitiv lett!
3/5 anonim válasza:
Az elején kicsit nem sorrendben vannak az időpontok!
Ha decemberben még volt mensid, de a január elejei szeretkezés óta nem volt mensid, akkor terhes vagy...
4/5 anonim válasza:
Ne haragudj, de december végén jött meg utoljára, és csak most neztél tesztet, orvosnál meg nem voltál? És itt a gyakorin kerdezed, hátha petefeszek cisztaaa??🙈
Lehet hogy az, várj még pár hónapot hátha kiderül az igazság...😅
Bocs...
5/5 anonim válasza:
Jaaa hogy ez egy 16 os kérdés😂😂😂
Na mizu?
Terhes voltál?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!