Sok helyen olvastam hogy Luke Hemmings és Arzaylea szakítottak. Ez igaz?
Nem. Nem igaz. Luke szereti Arzayleat, és most kövezettek meg, de én is. Semmit nem tett azért, hogy mi utáljuk őt. Igenis szereti a rajongókat! Ha nem szeretné őket, akkor szerintetek fotózkodna velük? Rakna ki a twitterjére fanartokat? Nem hiszem...
Amúgy is, ha mi szeretjük Lukeyt, márpedig őt mindebki szeretni, akkor Arzayleát is el kell fogadnunk. És hülyeség a kinézete miatt utálni. Én imádom ahogy kinéz, sőt irigykedek. Majd egyszer jobban nézettek meg a sminkjét és a haját, azután gondolkozzatok el mennyi idő azt megcsinálni. És azt se ártana átgondolni, hogy Arzinak, hogy esik amikor egy csapat Hater odamegy, és nem szalonképes üneteket/kommentek ír neki/képei alá.
Továbba, nézettek fel Arzaylea és Luke Insta oldalára. Valentin-napon mindketten raktak ki, közös képet. Luke szokta szivecskézni Arz képeit, sőt meg Liz is.
Szóval nem. Nem szakítottak, és nem is csak látszatból vannak együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!