Mit tegyek, ha megakadt a szálka a torkomon?
A suliban rizs, mártás és "filézett" hal volt az ebéd.
13:30-kor mentünk a tanuló szobásokkal ebédelni, és ott megakadt egy szálka a torkomon. Szóltam a tanárnőnek, hogy szúr és fáj. Mondta, ha haza érek, vagy ha van nálam kenyér, egyek rá, az leviszi.15:30 volt, megettem az utolsó túrós szivecskét, de még mindig ott volt a halszálka. Jött értem apukám, mondtam neki mi történt, és még haza nem értünk, a kocsiban csak öklendeztem.
Vett nekem kenyeret, 5 szeletet megettem, de nem vitte le.
18:00 - ra kereztbe megakadt a nyelőcsövemen, és fáj. Még mindig ott van!
1 kg kenyeret megettem, rágva, rágás nélkül, de ott maradt. Citromlevet is ittam rá, nem segít.
Öklendezek 5 órája, és fáj. Nem merek elaludni, nehogy lecsússzon és meg fulladjak.
Ötlet?
Orvost nem köszi!
Előre is köszi!
13/L
"Orvost nem köszi!"
Végülis csak a legjobb és a legegyszerűbb megoldásra mondasz nemet és inkább órák óta fuldoklasz. De hát te tudod...
Esetleg egy darabosabb turmix (esetleg eper vagy banán)
Vagy ha az nem akkor a fojósabb karamell. Az a lényeg hogy a nyelőcsöved fala ,,csúszósabb" legyen.
Esetleg ha már semmi nem segít akkor hánytasd meg magad. Bár nem hiszem hogy az jól esne...😩
Szurkolok hogy sikerüljön valami.
13/l
Hát köszi szépen!
Nem akarom magam hánytatni, előbb is majdnem kijött minden. :/
Apa vacsira meleg szendvicset csinált, jól megsütötte, hogy ropogjon, de még ez sem vitte le. Próbáltam nagyokat nyelni,de nem sikerült. Legalább 2 liter vizet ittam meg.
Ez sem vitte le.
De amúgy a doki mit csinálna vele?
Én azért nem merek elmenni hozzá, mert belenyúl a számba, és öklendezek tőle, meg fájna is nem?
Koszi!
Aludtam egyet, e csak ugy lecsuszott. :) Koszi a valaszokat!
💜💜💜
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!