A 2016-os Kresz vizsgára melyik ingyenes oldalon célszerű gyakorolni? Frissen vizsgázottak mik a tapasztalataitok? Aki e-learning-es képzésben vett részt mennyi idő, illetve gyakorlás után ment vizsgázni?
Szia, én ugyan nem idén mentem vizsgázni, de nem volt az olyan rég.
Én azt mondom, hogy kb egy hétvége bőven elég a felkészüléshez, feltéve, hogy mindent elolvastál már, (a hétvége csak mint egy hétvégényi gyakorlás, nem annyit tanulni összesen)
Maga a vizsga is igazából nem azt nézi, hogy mennyit tudsz, hanem, hogy van-e agyad, a kérdéseknél 3-4 válasz van, ebből 1 marhaság (pl zebránál áll a gyalogos, mit csinálsz? -gyorsítasz, hogy tudasd, hogy te vagy az erősebb, rá dudálsz, mert veszélyes a zebránál állni, átkíséred az úton, lelassítasz, megállsz, hogy át tudjon menni nyugodtan és zavartalanul).
Szóval szerintem olvass el mindent és utána két napot legalább gyakorolj, és nem lesz baj!
Én elsőre át mentem, annak ellenére, hogy én csak a kresszteszt-eket töltögettem ki, abból is kb 3mat.
Én olyan kérdéseken buktam meg ami pl a szakoe oldalon nem volt a kérdéssorban
Hogy a veszélyes anyagot szállító járműben hány ember ülhet...
de mostmár tudom hogy 1 sofőr meg egy kísérő..
kva fontos ezt tudni.. (B kategória..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!