Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Elszégyellnéd magad, ha...

Elszégyellnéd magad, ha egyszer csak a gy. I. k kitenné az összes kérdésed és válaszod után a pontos lakcímedet, telefonszámodat és képedet?

Figyelt kérdés
csak 1 napra!és mindenki megtudná hogy ki adott gusztustalan válaszokat,ki tett fel hülye kérdést..elszégyellnéd magad,vagy nincs miért?:P
2010. ápr. 4. 19:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

19:56 vagyok.

Tudom, a kérdésedre, nemmel válaszoltam.

Inkább megijednék.

Egyszer az egyik kérdés kapcsán, vitába keveredtem egy felhasználóval, akiről kiderült, hogy roma származású.

Nem örülnék, ha megtudná a címemet.

2010. ápr. 4. 20:06
 12/14 A kérdező kommentje:
úúúúúúú az elég kellemetlen lenne:S
2010. ápr. 4. 20:08
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem elszégyellném magam, hanem feljelenteném az oldalt, milliós kártérítést követelnék amiért a személyiségi jogaim megsértésével tönkrement az életem, majd a pénzből elköltöznék Alaszkába álnéven. De most komolyan, olyan részleteket írtam le ide, hogy ha mindenki megtudná, hogy én voltam, annak VISSZAVONHATATLANUL BORZALMAS következményei lennének. Oké, nem kell volna kiírni, de törölni úgysem lehet. Késő bánat, ebgondolat.

Még szerencse, hogy ilyesmi nem történhet meg.

2010. ápr. 4. 21:53
 14/14 anonim ***** válasza:
en igen,de nem azer mer butasagokat irtam volna, hanem amikor irtam akkor meg jo ötletnek tüntek,de igy visszaolvasva mar eleg hülyen hangzanak :D
2010. ápr. 4. 22:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!