Miért van az hogy minden gördeszkás és görkoris fiatal rapet hallgat?
Figyelt kérdés
Mármint nem mind, de a legtöbbjük rapper, úgy öltözik és olyan zenéket hallgat. Én meg különcnek érzem magam, mert az egyetlen rocker vagyok köztük.2010. ápr. 4. 17:47
1/6 anonim válasza:
A h*lye divat miatt van.
Én is különc vagyok.Én Metál-t hallgatok az osztálytársaim meg Techno-t.Ennyi.
Ez mind a divat miatt van :).
2/6 anonim válasza:
Én is korizom és deszkázom is..és én is rockot hallgatok, pedig lány vok. nem csak te vagy ilyen :)16/l
3/6 anonim válasza:
A deszkás barátnőm is metalt és rockot hallgat. A görkoris barátnőim pedig vegyesen rockot, popot, tck-t (de van aki rappet). :)
Nekem pedig külön "jó" rapper és discos suliba járni full rockerként. :D :)
4/6 anonim válasza:
mert azt szeretik
én is azt szeretem, a rap a legjobb ;)
5/6 anonim válasza:
én pont fordítva tapasztaltam oO deszkázom, és van pár deszkás haverom (fiúk-lányok), de inkább screamo-t post-hardcore-t hallgatnak/unk, meg ilyen Alesana, Eyes set to kill, Bring me the horizon, Saosin, ilyesmiket.
6/6 Lakatos Imre válasza:
Azért mert a rap és a pörgős zenék segítenek fellendülni a rock meg annyira lehangoló kivétel pár rock :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!