Fiúk! Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
160 cm és 50 kg vagyok. Fel tudnátok emelni és elbírni egy ilyen lányt?2016. márc. 27. 22:15
1/6 anonim válasza:
Egy átlagos izomzattal rendelkező fiú simán felemel
2/6 anonim válasza:
Bár én lány vagyok és ugyan ennyi cm-de feltudnálak emelni.(:
6/6 anonim válasza:
Azért a kérdésnek két része van.
1. Ha a nyakamba kapaszkodsz, és felugrasz az ölembe, akkor nevetve körbefutok veled a házon. Hasonló barátnővel van tapasztalatom.
2. Ha csak fekszel a földön, teljesen elengedve magad, tehát nem kapaszkodsz belém, ronggyá részegedtél mondjuk, úgy rohadt nehéz megemelni. Egy magát elengedő testet felemelni nehezebb, mint két zsák 25 kg-os cementet. Nem mondom, hogy nem sikerülne, de igen sok káromkodással járna, és véletlenül minden ajtófélfába beleütődne a fejed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!