Mi a baja mostanában minenkinek a vörös hajja, fehér bőrrel?
Utlom,hogy ilyennek születtem,utáom emiatt a nyarat is,lgeszívesebben bezárkóznék!
Mindenki aranybarna,és meg hófehéren víritok (szoliban ugyan ugy leégek thát kizárt, barnítókrem lekopik pár nap után és az nagyon csúnya ha foltos lesz és ugye azzal napra se nagyon meghetek) mégis mit tegyek? és a legjobb az mikor bemegyek a suliba és még a tanár is beszol érte,vagy megkérdezi,hogy nincs e valami bajom,mert olyan sápadt vagyok...
Nekem nagyon tetszik a vörös haj, és a fehér bőr is.
Sokkal jobban tetszik mint a barna, szolibarnáról nem is beszélve. Szóval fel a fejjel
15/F
Én nem értem hogy mi a bajuk néhány embernek a vörös hajjal hófehér bőrrel. Igen vörös a hajam, hófehér a bőröm (nyáron is) és még ehhez elég sok szeplő is társul..... Így születtem... A amin természetes és egészséges
úton nem tudok változtatni.... Most kössem fel magam azért mert nekem ilyen gének jutottak a
születésemkor? Köszi inkább nem :) Nem leszek attól más ember h ilyen hajjal és bőrrel rendelkezek. ;)
Kedves 3-as és 4-es válaszoló! A k**va anyátokat :) Nincs jobb dolgotok, mint itt trollkodni, gyűlölködni (mondom ezt pont én)? Igazán intelligensek lehettek, ha egy embert azért csúfoltok, mert nektek nem tetszik a bőr/haj színe...
Kérdező, az ilyen barmokkal ne is foglalkozz, embertelen, elállatiasodott, lelketlen nyomorékok, ne vedd magadra, amit írnak :) Semmi baj a vörös hajjal, fehér bőrrel. Te ilyen vagy és így vagy tökéletes. Persze ha ez neked nem tetszik, tudsz rajta változtatni. DE csak akkor tedd ha valóban nem tetszel saját magadnak! Csak azért megfosztani önmagad ettől az úgymond egyediségtől, mert másoknak nem tetszik.. nos nagy hiba volna :)
Szerintem ne dramatizáld túl. Nem azzal van a baj, hogy vörös a hajad és fehér a bőröd. Hanem még magadat is becsapod, hogy ez rendellenes. Ha valakinek beszólnak, az azért lehetséges, mert hagyod is. Nincs magabiztosságod. Ne azon gondolkodj, hogy mi a baj rajtad, mi nem jó. Hanem hogy mi ami téged önmagaddá tesz. A hajad egyedi, gyönyörű, a fehér bőr is szép. Nem kell lebarnítani. Inkább a gondolataid kell formálni mint a bőröd színét vagy a hajadét. Hidd el nekem, hogy a hajszíned ami finom (szeplős) bőrrel párosul az aduászod, és nem a hátrányod. Azért tudnak beléd kötni, mert látják, hogy nem érzed jól magad miatta. De ha elfogadod és elkezded szeretni, akkor maximum féltékenyek lesznek rá.
Én mindig is imádtam a vörös hajam, meg a fehér bőröm. Emlékszem, talán óvodába elejtettek rá egy két répa stb megjegyzést, de sose érdekelt. Talán még meg is köszöntem. Nekem a hajamban van az önbizalmam. Folyton a napra állok, hogy ragyogjon. Figyeljenek rá. Mikor belekap a szél és lengeti.
És tudom milyen, ha valamit utálsz magadon. Tudom, hogy ellehetetleníti az embert. Hogy elveszi az önbizalmát. De a vörös haj+világos bőr kombó nem lehet ami lehúz. Légy rá büszke.
Minden nyáron megkérdezik hogy nem-e akarok szolizni, barnulni. Miért szeretek hypo lenni. Kérdem én? Nem akar inkább világosodni? Miért jó a barna bőr? Miért szebb? Nekem nem szebb és kész! Légy határozott, és szeresd amid van. Ennyi a titka az egésznek.
További vélemény és válaszok a válaszolóknak:
Ne hogy elkezdjen bárki is csak gyümölcsöt enni. Mert hogy az tisztít. A szervezetet tisztítani az epe fogja és nem te. Szóval étkezzen mindenki az epéért. Egyetek állati zsírt, ugyanis ez nyitja az epe nyílását és így tisztul a bélrendszer. De nem túlzásba véve. A növényi zsír és olaj nem egészségesebb. A barnulásban a béta karotin segít. Benne van a répában egyetek répát. Feküdj ki napozni és segít. De ezt se vigye senki túlzásba mert még besárgul.
Illetve vatafak szerintem nem rosszindulatból írta, hisz aki látta/olvasta a Harry Pottert tudja, hogy ez egy jó vicc. Persze mikor Draco mondta, nem volt vicces de azóta sok vörös hajú ember vásárolt "Red hair... (and a hand-me-down robe.)You must be a Weasley" feliratú pólót. Szóval szerintem ez egy vicc volt.
A következő válaszoló idézetét még nem hallottam, nem tudom mire mondják. Hát legyen. De a bor is vörös, azt pedig biztos szereti, ha negatíva megnyilvánulása, szóval ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!