Batman vs Superman? Idézetek?
Tudnátok irni idézeteket a filmből?
Megtetszett egy idézet de sajnos nem emlékszek rá...
Batman: Mondd csak, te szoktál vérezni?
Superman: ...
Batman: Most fogsz.
Az emberekkel volt kapcsolatos...
Valami hogy jók... Nem emlékszem pontosan... De ha segítessz akkor megkoszonom es ha feléd járok vendégem vagy egy sörre
Ki mondta kinek az idézetet?
Ott ahol Superman találkozik álmában a halott apjával amint egy hegy tetején kövekből egy sírt épít? Vagy melyik rész?
- Nem rossz, igaz? Mi kansas-i síkságlakók ide a hegyekbe kerülünk. Így minden alattunk van, az egész árterület. Az a mély fekvésű farm. Egyszer csúnyán meglepett minket az árvíz. 12 éves voltam. Este fogtuk az ásót apámmal és hajrá. Én a végére elájultam, de sikerült megállítani a vizet. Megmenteni a falut. Anyám tortát sütött. Azt mondta hős vagyok. Aztán másnap megtudtuk, hogy hova ment az a víz amit eltereltünk. Elárasztotta a Lang farmot. Amíg én tortát ettem, ott vízbe fúltak a lovak. Álmomban kísértett a nyihogásuk.
- Elmúlt valaha a rémálom?
- Igen. Hála édesanyádnak. Meggyőzött hogy van jóság a világon. Ő volt a mindenem. Hiányzol fiam.
- Te is nekem, apa.
- Mekkora felhajtást csinálnak egy üres láda körül.
- Nem tudják másképp tisztelni. Csak mint egy katonát.
- Cserben hagytam. Életében. De holtában nem fogom. Hol vannak hozzád hasonlók?
- Talán nem akarják hogy megtudd.
- De igen. Harcolni fognak. Nekünk össze kell tartanunk.
-100 évvel ezelőtt magára hagytam az emberiséget. Az a borzalmak évszázada volt. Olyan világot teremtettek ahol már nincs összefogás.
- Van emberi jóság. Harcolunk, gyilkolunk, eláruljuk egymást. De tudunk építeni. Tudunk jobbak lenni. Leszünk is. Nem megy máshogy.
- Szenátor! Apukám szerint, a Kentucky Bourbon a hosszú élet titka. Ez volt a szobája. Mindent úgy hagytam ahogy volt. Buta dolog. Az elárvult fiak visszavárják apjukat.
- Rajtam bukik meg a behozatali engedélye.
- Támad a piros sereg... Támad a piros sereg... Ön és a vizsgálatai... Vágtat a városon és így kiált: Ébredjen a vidék, másképp itt a vég! - Tudja mi a legrégibb hazugság Amerikában? Szólíthatom Junenak?
- Szólítson aminek akar. Ráírhatja egy pohár húgyra hogy gyümölcstea. Nevezhet egy gyilkos fegyvert Elrettentésnek. Nem iszom a pohárból. Nem hiszek magának.
- Apám nem bánná - ugye Ön szerint se - hogy ha megváltozna egyetlen dolog a szobában? Mert azt meg kéne fordítani... Hiszem ma már tudjuk - nem de? - hogy az ördögök nem a mély pokolból jönnek, hanem a magas égből.
- Ide figyeljen Kent! KENT! Hová tűnik ez? Hova jár ez, Jenny?
- Nem tudom, nem láttam.
- Összekoppintja a sarkát és haza repül Kansas-be, mi? Nyavalyás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!