Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért kell mnden sz@rt megoszt...

Miért kell mnden sz@rt megosztani Facebookon?

Figyelt kérdés
Már rohadtul únom, hogy akármilyen buliba\helyen voltam, és készült rólam kép, az fel kell rakni facere... És az egész világ látja, csak engem idegesít? Mi köze van más embernek ahhoz, hol voltam tegnap este? A mai világban nincs magánügy, mert mindent ki tudsz deríteni akárkiről, ha megnézed q Facebook profilját??

2016. márc. 23. 14:14
 1/1 Pelenkásfiú ***** válasza:
100%

Nem kötelező a FB regisztráció.

Ha XY Klub feltölt egy fényképet, amin te is szerepelsz, azt nem látják az ismerőseid, csak ha ők is követik az adott oldalt... akik meg ugyanúgy odajárnak (valószínűleg), azok elöl miért is kellene titkolni, hogy ott voltál?

"mindent ki tudsz deríteni akárkiről, ha megnézed a Facebook profilját?"

Nem. Csak azt, amit ő publikusra állít.

2016. márc. 23. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!