Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan működik a Vatera és...

Hogyan működik a Vatera és mennyire megbízható?

Figyelt kérdés

2016. márc. 23. 11:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Régebben úgy működött, hogy fizettél azért, hogy meghírdethess valamit pár hétre, aztán fizetsz, ha megveszi valaki,

Tehát a pénz amiért eladtad a termékedet szépen el lesz osztva.

Nem tudom, hogy ez manapság is így megy-e, de akkor már inkább jófogás.hu -t ajánlom, az ingyenes és megbízható.

2016. márc. 23. 12:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Megbízható. Ha vásárolni szeretnél érdemes megnézni az eladó értékeléseit. Ott láthatod hogy a többiek mennyire voltak elégedettek vele. Ha sokan csalódtak benne, akkor jól meg kell gondolni hogy üzletelsz-e az illetővel. Sokszor ez esetben csak negatív értékeléssel tudod törleszteni a neked okozott problémát.
2016. márc. 23. 17:58
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Ahogy az első hozzászóló is írta...

Ha eladni szeretnél, akkor nem érdemes. "Többet fizetsz egy dologért, mint amennyiért eladod". Én megjártam, a fix árasokat nem tudtam eladni, többszöri megújítás után sem, ezekért elég sokat fizettem, ha netán sikerült valamit eladni, akkor az után is fizettem. Volt olyan eset hogy 2000Ft-ért feltettem valamit, majd többszöri sikertelen eladásért fizettem 600-800Ft-ot (ez nem csak 1 esetben volt).

Pár évvel, hogy inaktív voltam az oldalon, küldtek egy számlát, hogy fizessek be még kb.1000Ft-ot, és jól megfenyegettek, ha nem teszem, akkor mi lesz.

Ha vásárolni szeretnél, akkor az apró betűsöket, és a szállítást, garanciát is jól olvasd el. Vásárlónak lenni a vaterán jobb, mint eladónak.

De javaslom én is a jófogás-t, zsibvásár-t, megunt, és más ingyenes oldalakat.

2016. márc. 24. 02:11
 4/6 A kérdező kommentje:

Koszonom

Csak az a baj hogy a konyvet amit keresek mashol nem talaltam

Rob Harrison Pompeji

2016. márc. 24. 11:01
 5/6 A kérdező kommentje:
*Robert Harrison
2016. márc. 24. 19:51
 6/6 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Ezeket találtam, ahol nem csak előjegyezhető.

De ha vásárolsz a vaterán, akkor, olvass el minden részletet, és ha megfelel vedd meg.

2016. márc. 25. 02:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!