Hogyan működik a Vatera és mennyire megbízható?
Régebben úgy működött, hogy fizettél azért, hogy meghírdethess valamit pár hétre, aztán fizetsz, ha megveszi valaki,
Tehát a pénz amiért eladtad a termékedet szépen el lesz osztva.
Nem tudom, hogy ez manapság is így megy-e, de akkor már inkább jófogás.hu -t ajánlom, az ingyenes és megbízható.
Szia!
Ahogy az első hozzászóló is írta...
Ha eladni szeretnél, akkor nem érdemes. "Többet fizetsz egy dologért, mint amennyiért eladod". Én megjártam, a fix árasokat nem tudtam eladni, többszöri megújítás után sem, ezekért elég sokat fizettem, ha netán sikerült valamit eladni, akkor az után is fizettem. Volt olyan eset hogy 2000Ft-ért feltettem valamit, majd többszöri sikertelen eladásért fizettem 600-800Ft-ot (ez nem csak 1 esetben volt).
Pár évvel, hogy inaktív voltam az oldalon, küldtek egy számlát, hogy fizessek be még kb.1000Ft-ot, és jól megfenyegettek, ha nem teszem, akkor mi lesz.
Ha vásárolni szeretnél, akkor az apró betűsöket, és a szállítást, garanciát is jól olvasd el. Vásárlónak lenni a vaterán jobb, mint eladónak.
De javaslom én is a jófogás-t, zsibvásár-t, megunt, és más ingyenes oldalakat.
Koszonom
Csak az a baj hogy a konyvet amit keresek mashol nem talaltam
Rob Harrison Pompeji
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!