Leya23 kérdése:
Melyik legyen?! (lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ti mit választanátok?
Istenhit v. Sátánhit
Azért kérdezem mert én mindkettő vagyok
Mit tegyek most?Mi tévő legyek?
A válaszokat előre köszönöm
Leya
2016. márc. 19. 17:36
1/4 gnoomage válasza:
Egyik se, fas*zság mindkettő, de te még duplázod is...
2/4 anonim válasza:
Hát higgy istenben meg Sátánban is (mert ugye írtad hogy sátán-és istenhívő is vagy) Ennyi, nem kell magad úgy bekategorizálni, hogy te csak az egyik vagy:) De am lehet hogy félreértettem a kérdést:D
3/4 anonim válasza:
Legyen Sátán a Te istened, ezt én jobb választásnak tartom, kivétel, ha a keresztény Sátánt követed. :D
Egyébként legyél olyan vallású, amiben a legkényelmesebben, legmagabiztosabbnak érzed magad, ne hagyd, hogy mások döntsék el, ki légy. :)
Amúgy gondolom a keresztény istenre, és Sátánra gondolsz, hogy lehetsz egyszerre mindkettő híve? :)
4/4 anonim válasza:
Igazad van, Leya, fél nem lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!