Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Srácok/Csajok! Titeket zavar,...

Srácok/Csajok! Titeket zavar, ha egy lány puskázik?

Figyelt kérdés
8.-os vagyok (15),és van amikor (ezt nem is lehet annyira puskázásnak mondani) doga közben a 3-4 barátnőm közül valaki /én körbeküldök egy fecnit ,arra mindenki leírja a megoldásait ,utána pedig leellenőrizzük egymáséról. Néha csak szimplán megkérdezzük egymást dolgozat alatt egy megoldásról ,egyik ilyen alkalommal az egyik fiú rajtakapott engem ,és elterjesztette a srácok között ,mekkora egy "csaló" vagyok .Eléggé kiakadtam rá ,mert ő is szokott puskázni , ráadásul pontosan tudja ,hogy tudom .Nektek is "kiábrándító" ha egy lány(tanulás mellett) kér segítséget/puskázik vmilyen szinten?

2016. márc. 19. 11:16
1 2
 11/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavar. Én is szoktam puskázni, csak legtöbbször felírom a kezemre és nem nézem meg, vagx nem az egészet. Most jöttem rá hogy nálunk néha még az egyik legjobb tanuló is puskázik(azt mondta töriből, de szerintem azért néha másból is). És ha az, aki ugyanúgy puskázik, szerintem csak szemét módon viselkedik, és ezzel akar szivatni. Ha meg tovább terjesztgeti akkor köpd be a tanarnak, hogyha egyszer rajtakapod.
2016. ápr. 26. 06:58
 12/12 Nagy Lilla Evelin válasza:
Szerintem nem, csak észrevétlenül tegyétek, de gondolom ezzel nem mondtam újat. :)
2016. jún. 9. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!