Ha neked Budapesten barátokat kéne találnod, hogyan kezdenél hozzá a semmiről? 16/f
Szerintem is könnyebb, én kisvárosban lakom és itt kb. mindenki ismer mindenkit :)
2 éve mikor ideköltözött egy gyerek egyik hétről a másikra bespanolt valahova.. :)
próbálkozz szerintem eleinte az osztálytársaidnál.. ha velük eljársz szórakozni.. vagy délutánokként városba.. akkor összehaverkodhatsz másokkal..mert ha egyedül indulsz el az gas..
vagy járj pl: focizni, ott sok mindenkit megismerhetsz!
15/L
"kisvárosban egyszer szúrhatsz el mindent de akkor véglegesen, és mindenki tudni fogja."
ez hülyeség.. és amúgy is.. ez az akkor lakjunk mind Pesten.. és ha majd valakit orrba szájba raknak mindennap akkor majd megtudja egy kerület. de nem nööm lesz gond.. továbbállunk egy másik ker.be (:
akkor szerintem először próbálj összehaverkodni akik odamennek mikor kosarazol.. akkor legalább lesz valaki, akivl eljárhatsz délutánonként, vagy hétvégenként bulizni, és egyre több embert ismerhetsz meg.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!