Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen típusú gyógyszert...

Milyen típusú gyógyszert vegyek a patikába amiben van FOLSAV? Mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Napokban voltam nőgyógyásznál és annyit mondott hogy vegyek folsavat, hát be is mentem a patikába , vettem is , de nem vagyok benne biztos hogy ez lenne a legmegfelelőbb! egy kép arról amit kaptam a patikába

[link] előre is köszönöm a válaszokat

2016. márc. 18. 17:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mi más lenne annál is alkalmasabb, mint aminek már maga a neve is FOLSAV ? :D
2016. márc. 18. 17:49
 2/4 TappancsMancs ***** válasza:

A folsav egy vitamin amit általában nem a szokásos betűrövidítéssel neveznek. Amit vettél az jó de ha elfogy legközelebb kérhetsz olyat hogy melyiknek a legjobb a folsav/ár aránya. Mert van ami drágább mert nagyobb doboz de adagnyi vitaminra számolva olcsóbb. Mint a közértben a kilós ár. Amúgy jót vettél.

[link]

2016. márc. 19. 00:21
 3/4 TappancsMancs ***** válasza:
Hozzáteszem a mutatott csomagoláson a terméknév pont megegyezik a hatóanyaggal. Lehet más folsav termék neve egész más lesz. Latinul is rá lehet írva: folic acid.
2016. márc. 19. 00:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat 😊😊 :)
2016. márc. 19. 04:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!