A rasszistáknak mi a véleménye Radnóti Miklósról?
"Nem tudom, mit akartál a wikipédiás linkeddel bizonyítani."
Azt kedves, h te azzal akarod bizonyítani a zsidók rasszizmusat, h külön szavuk van a nem zsidókra. Erre én belinkelem, h ez igaz, csakhogy a gój szónak semmiféle negatív felhangja nincs. Ha a wiki nem felel meg, esetleg ajánlom figyelmedbe a Magyar Zsidó Lexikont. De ha még így sem érted, szívesen elmagyarazom betűnként.
És még mindig várom az egzakt bizonyítékot a zsidók rasszizmusara.
"És még mindig várom az egzakt bizonyítékot a zsidók rasszizmusara."
Regös Péter, a Zsidók Világszövetségének szóvivőjének bájos kis versét bizonyára ismered.
(ha a szóvivőjük ilyet ír, gondolom, jogos a kérdés, hogy akkor vajon a többiek mit gondolnak....:) )
Be akartam másolni, de fennakadt a GY.K. trágárságszűrőjén....
Linkek, tanulmányok végtelen gyűjteményét linkelhetném ide neked, de szerintem teljesen fölösleges. Az agymosottak közé tartozol, és ezen sem én, sem más nem tud segíteni. Ha te nem látod, mi zajlik körülötted a világban, az a te bajod.
Ha érdekel, mit írnak a Talmudban a zsidók a gójokról, olvasd el. Kutyák vagyunk, és azért születtünk a földre, hogy őket szolgáljuk. Szerintük. Egyébként ez valahol igaz is, hiszen elérték, hogy ők legyenek a világ urai.
Gondolom, Landeszmann György volt főrabbi "bőgatya és fütyülős barack"-os elszólását is olvashattad.
--------------
Radnóti egy zsidó származású, lelke legmélyéig magyar érzelmű, csodálatos költő és ember volt, aki eredeti vallásától megvált (vajon miért?) - és feleségével együtt a katolikus egyházban újrakeresztelkedett.
Nem vagyok rasszista, de Radnóti a kedvenc költőm. Nos, ő egyáltalán nem gyakorolta a vallását, megkeresztelkedett.
Tehetséges költő volt, aki rossz korban született.:(
Hát látod: kikeresztelkedett zsidó volt, DE magyar és hazaszerető....-na ez a véleményük, ebből vonjál le következtetéseket a magyar nép lelkivilágából...
Azért meg akkor sem leszek antidemokratikus, hogy felpontozzanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!