Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A rasszistáknak mi a véleménye...

A rasszistáknak mi a véleménye Radnóti Miklósról?

Figyelt kérdés

2016. márc. 18. 14:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
32%

10.

És te miért nem olvasol utána dolgoknak, ahelyett, h hülyeségeket írsz?

[link]

Sajnos rád ez igaz:

[link]

2016. márc. 23. 14:45
 12/19 anonim ***** válasza:
A zsidók nem az Ószövetséget tartják a legszentebb könyvnek, hanem a Talmudot, melyben az Ószövetségben leírtakra is gyakran utalnak. Tartalma megtalálható a neten.
2016. márc. 23. 14:54
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mit akartál a wikipédiás linkeddel bizonyítani. Ettől mélyebbre ható olvasottság és tájékozottság lenne szükséges. Ha te engem hülyének tartasz, az számomra tőled dícséret ☺
2016. márc. 23. 15:08
 14/19 anonim ***** válasza:
32%

"Nem tudom, mit akartál a wikipédiás linkeddel bizonyítani."

Azt kedves, h te azzal akarod bizonyítani a zsidók rasszizmusat, h külön szavuk van a nem zsidókra. Erre én belinkelem, h ez igaz, csakhogy a gój szónak semmiféle negatív felhangja nincs. Ha a wiki nem felel meg, esetleg ajánlom figyelmedbe a Magyar Zsidó Lexikont. De ha még így sem érted, szívesen elmagyarazom betűnként.

És még mindig várom az egzakt bizonyítékot a zsidók rasszizmusara.

2016. márc. 23. 19:56
 15/19 anonim ***** válasza:
72%
Radnótit elég rossz ötlet belekeverni. A "Nem tudhatom" c. verse erős hazaszeretetről beszél, méltó bármelyik más hazafi vallomás mellé.
2016. márc. 23. 20:29
 16/19 anonim ***** válasza:
37%

"És még mindig várom az egzakt bizonyítékot a zsidók rasszizmusara."

Regös Péter, a Zsidók Világszövetségének szóvivőjének bájos kis versét bizonyára ismered.

(ha a szóvivőjük ilyet ír, gondolom, jogos a kérdés, hogy akkor vajon a többiek mit gondolnak....:) )

Be akartam másolni, de fennakadt a GY.K. trágárságszűrőjén....

Linkek, tanulmányok végtelen gyűjteményét linkelhetném ide neked, de szerintem teljesen fölösleges. Az agymosottak közé tartozol, és ezen sem én, sem más nem tud segíteni. Ha te nem látod, mi zajlik körülötted a világban, az a te bajod.

Ha érdekel, mit írnak a Talmudban a zsidók a gójokról, olvasd el. Kutyák vagyunk, és azért születtünk a földre, hogy őket szolgáljuk. Szerintük. Egyébként ez valahol igaz is, hiszen elérték, hogy ők legyenek a világ urai.

2016. márc. 23. 21:19
 17/19 anonim ***** válasza:
41%

Gondolom, Landeszmann György volt főrabbi "bőgatya és fütyülős barack"-os elszólását is olvashattad.

--------------

Radnóti egy zsidó származású, lelke legmélyéig magyar érzelmű, csodálatos költő és ember volt, aki eredeti vallásától megvált (vajon miért?) - és feleségével együtt a katolikus egyházban újrakeresztelkedett.

2016. márc. 23. 21:33
 18/19 anonim válasza:

Nem vagyok rasszista, de Radnóti a kedvenc költőm. Nos, ő egyáltalán nem gyakorolta a vallását, megkeresztelkedett.

Tehetséges költő volt, aki rossz korban született.:(

2017. jan. 9. 23:05
 19/19 anonim ***** válasza:

Hát látod: kikeresztelkedett zsidó volt, DE magyar és hazaszerető....-na ez a véleményük, ebből vonjál le következtetéseket a magyar nép lelkivilágából...

Azért meg akkor sem leszek antidemokratikus, hogy felpontozzanak.

2018. márc. 22. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!