Segítség! itt áll egy autó a házam ellőtt és figyeli a házamat. félek mit akar itt csinálni ki akar rabolni?
és tegnap az ablakomat figyelték ahol szoktam dolgozni.
mit akar?
Ha nincs rendszáma és mégis használják, akkor ez már 9nmagában elég ok a rendőrnek az intézkedéshez...
Ha igaz, amit mondasz, akkor lehet ellene tenni, mint fent is írták.
Trollok szoktak a tanácsokkal direkt ellentétes válaszokat adni.
Azt mondják hívd a rendőröket - azt mondod hívtad és pont elment. Na de hogy ment el, amikor a másik válaszodban ennek ellentétesen azt mondod, hogy 0-24 ott van?
Azt mondják írd fel a rendszámát - azt mondod nincs rendszáma -> ilyen nincs.
A kérdés kamu. Normális ember tudja hogy mit csinálna.
nem kamu mikor a rendőrök elmentek és utána vissza jöttek
ma is hívtam a rendőrüket és amikor ideértek megint elmentek és amikor elment a rendőr utána vissza jöttek szerintem mégis kamerázni fogom őket!
A felhasználók szándékos megtévesztése miatt kitiltják az embereket, és te itt most ezzel játszol. Az írásod stílusa és fogalmazása alapján is csak egy unatkozó iskolás vagy aki figyelemre vágyik.
Honnan a fenéből tudná valaki hogy kihívod a rendőröket? És pont akkor megy el, és pont utána jön vissza? Semmi valóságalapja nincs ezeknek a kommenteknek. Tíz perce még pánikolva írod hogy "kameráznak", majd most tök nyugodtan beszélsz hogy melyik tanács lehet hasznos, miután 1-2 ember itt rávilágított hogy a történetedről ordít hogy kamu.
Ez az oldal eleve nem ilyen problémák megoldására való, úgyhogy nem fognak tudni segíteni. A floodolást pedig jobb ha befejezed, mert azért is ki tudnak tiltani. Szedd össze a gondolatokat és egy válaszban írd le mit akarsz, ne percenként egy mondatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!