Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen videó felvevőt/vágót...

Kisribizli kérdése:

Milyen videó felvevőt/vágót ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Videó felvevő, és videó szerkesztő program kéne.

Ami fontos:

- Windows 7 - esem van

- Ingyen legyen, az nagyon fontos, hogy ingyenes legyen

- Lehet online is

- Vírus mentes legyen!

Star Stable nevezetű játékhoz kellenének ezek a cuccok.

Nagyon szépen köszönöm!

Még1x

Ingyen, vírus mentes

Ezek a legfőbb dolgok!

Köszi!

2016. márc. 15. 14:17
 1/5 anonim válasza:
Movie Maker :)
2016. márc. 15. 14:20
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi!

Am linket is küldenél? Ha megkérhetlek? :D

2016. márc. 15. 15:35
 3/5 anonim válasza:

Szia!Videó felvevő programnak a bandicam-et vagy a fraps-et ajánlanám.Videószerkesztő program pedig ha komolyan szeretnél videózni(szerkeszteni)akkor a Wondershare filmorát javaslom.A a Wondershare-nél döntesz akkor tudj róla,hogy amikor elkészítettél egy videót ott legfölül ha nem regisztráltál akkor ki írja,hogy unregistered.Ekkor menj rá a netre és írd be,hogy Wondershare Filmora registration key vagy licensed code(nem biztos,hogy helyesen írtam le)és akkor már nem lesz ott a Wondershare logója a videóban

benne.Ha pedig nem szeretnél sok effectet akkor viszont a Coral 7-et ajánlanám amivel szintén meg tudod szerkeszteni az alapvető dolgokat de nem rendelkezik olyan sok effectel mint a Wondershare.Amiket felsoróltam mind vírusmentes ,mert én is letöltöttem ezeket az alkalmazásokat,nekem is Windows 7-em van és én is játszom az SSO-val :)

2016. márc. 19. 09:05
 4/5 anonim válasza:

És a linkek pedig:

Wondershare Filmora 7.02-es(legújabb verziója)

[link]

Bandicam(a youtube linket küldöm el,hogy hogyan töltsd le)

https://www.youtube.com/watch?v=wgK19T3v48s

a többi felvevő/szerkesztő program letöltését youtube-on megtalálod.Remélem,hogy segíthettem. :)

2016. márc. 19. 09:11
 5/5 anonim válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=9zV1AapxpNY

Nézd végig a videót! Érdemes!

2016. júl. 21. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!