Ha sok animét nézek, az mennyire segít a japán nyelv megtanulásában?
Figyelt kérdés
2016. márc. 15. 09:28
1/10 anonim válasza:
Ha érted akkor segit ha nem akkor inkabb csak ráall az agyad
2/10 Kemekoo válasza:
Nálam úgy van, hogy megnézek egy angol filmet (6 éve tanulom) és semmi, de viszont megnézek egy felirat nélküli animét, azt simán megértem. :DD
Szóval segít egy kicsit, de nem árt ha beiratkozol valami tanfolyamra vagy mire is. :D
3/10 anonim válasza:
Az alapvető szavakat meg tudod tanulni belőle, pl.: köszönések, névmások. De nem hiszem, hogy mondatokat összetudnál rakni ennyi tudásból. Viszont ha a japánt tanulod és mellé nézel animéket az jobban segít.
4/10 murakami válasza:
Tudom emberekét, aki úgy néznek anime nagyon sokat.
De lettnek folyékonyan.
Soha nem mentnek japán nyelvi iskolákrá.
5/10 murakami válasza:
Attól függ, hogy a kognitív stílus.
Tetszik tanulás hallgatni?
Ha igen, akkor van esélye.
Vagy, tetszik tanulási írásban?
Ha igen, megtalálsz egy jó tanár.
6/10 anonim válasza:
Max abban segít hogy jobb legyen a kiejtésed... de a japán kiejtés alapból sem nehéz egy magyarnak.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!^^
2016. márc. 16. 20:28
8/10 anonim válasza:
A szókincset bizony fejleszti és kifejezések is megragadhatnak, de minden mást vagy könyvekből vagy tanártól :)
9/10 anonim válasza:
Én jövőre japán egyetemi szakra megyek,és ha az lenne az egyetlen módja a japán tanulásnak,hogy animét nézek,akkor sem nézném...
10/10 anonim válasza:
Utolsó, mert miért? Ne a tömegekre gyártott animékből indulj ki, van jó pár olyan igényes darab, amit ha nem japán rajzfilm lenne, szerintem te is simán megnéznél mondjuk filmként. Persze ha filmeket sem nézel, akkor nem szóltam. De számomra furcsa, hogy valaki ilyen teljesen elutasítsa egy olyan kultúra szerves részét, amellyel különben foglalkozik, nyelvét tanulja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!