Világoskék hajú lány anime karakterek (+anime cím)?
Fontos lenne, valahogy nagyon megszerettem a világoskék hajú női animeszereplőket. Hát, fontos lenne h lány legyen de igazából a "lányosabb kinézetű fiúk" (persze nem melegek XD) is megfelelnek.
És ezeket légyszí ne írjátok:
Puella Magi Madoka - Miki Sayaka
Assassination Classroom - Nagisa Shiota (tudom h ő fiú de elég lányos kinézete van XD)
Sora No Method - Noel
Denpa Onna to Seishun Otoko - Touwa Erio
-----------------------------------
Előre is köszi a válaszokat!
Dragon Ball
Dragon Ball Z
Dragon Ball GT
Dragon Ball Super
A karakter neve Bulma. Jó csaj :D a Superben szerintem többet szerepel mint mondjuk a GTben, meg szerintem jobb is a Super. Nem ő a fő karakter de nem elhanyagolható személyiség :) a sima Dragon Ball-al kezdd aztán a Z és utána a Super. A GT-t kihagyhatod mivel a Super megjelenésével az konkrétan nem is történt meg :D én imádom a Dragon Ball-t szóval csak ajánlani tudom, rengeteg idő lesz mire végignézed az összeset :P + vannak Movie-k is, azokat is érdemes megnézni. Jó szórakozást! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!