Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A melódiák közvetítőről mi a...

A melódiák közvetítőről mi a véleményetek? Megbízhatóak?

Figyelt kérdés
16/L
2010. ápr. 2. 20:39
 1/2 anonim válasza:

Az igazgató elég nagyképű,úgy hallottam de egyébként biztos megbízható hiszen azért vannak még a "piacon".

Ismerőseim inkább a fürge diákhoz járnak,ott még munkát is kapnak.A Melódiákról annyi tapasztalatom van,hogy nővérem 4 év után hívták föl először.

2010. ápr. 2. 20:57
 2/2 anonim ***** válasza:

még tizenéves koromban minden évben nyáriszünet előtt mentem hozzájuk, hogy tudnának e szerezni diákmelót. hát egyszer sem jártam sikerrel...

nem is értem, hogy működhetnek mindig, hiszen annyira kamuszagú az egész...

ha 13 évesen mentem, akkor azt mondták hogy 14 év a minimum korhatár...következő évben mikor 14 évesen mentem, akkor azt mondták hogy 15 a korhatár. ezt játszották évről évre. aztán 16 éves koromban azzal küldtek el, hogy sajnálják, de csak fiúknak tudnak munkát adni. érdekes módon mikor egy fiú barátom ment be, neki se tudtak munkát adni.

2010. ápr. 2. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!