14eves vagyok, es 50kg alatt vagyok, de egyben magas is vagyok (170alatt de 160felett). Nagyon kicsi mellem van, a legkisebb melltarto is nagyon nagy.. Kenytelen vagyok top-ot hordani. Felek mert hamarosan atmegyek kozepsuliba, es csufolodni fognak.😟 hizni is probalok, de nem megy..😦 meg fog noni? Hogyan lehet nagyobb legalabb egy picivel is? Kerlek segitsetek😦
14 evesen sehogy. Majd ha nagykoru leszel, csinaltathatsz mellnagyobbitast - de azt tudnod kell, hogy addig meg nagyon sok minden tortenhet...
2016. márc. 12. 13:09
2/14 A kérdező kommentje:
Mutet nelkul..😟
2016. márc. 12. 13:12
3/14 anonim válasza:
A legtöbb férfi a kis mellű hölgyeket szereti, beleértve engem is. De 14 éves korban könyörgöm, ne foglalkozz ilyesmivel... A melled amúgy is nőni fog még, és ha megfelelő testalkatod is hozzájárul, akkor az még dobhat rajta. Középiskolában meg pont hogy telibe kell szarni hogy mit mondanak. 23/F
2016. márc. 12. 13:22
4/14 anonim válasza:
Azt még hozzátenném hogy a mellnagyobbítás nem arra van hogy szimplán nagyobb legyen a nő melle. Úgymond lógó mellekre találták ki... A mellnagyobbítás egyébként is tönkreteszi a bimbókat, és eszméletlen taszító a szilikon mell.
2016. márc. 12. 13:24
5/14 anonim válasza:
#3 csúnya dolog az általánosítás önös érdekből!
Az nem igaz, hogy "a legtöbb"!
"Van aki..."
De a még közel sem a legtöbb!
Nekem pl a nagyobb de legalább nem kicsi mellek jönnek be jobban, bár ennek ellenére nem problémáznék, ha kis mellű barátnőm lenne se...
30/F
2016. márc. 12. 13:26
6/14 anonim válasza:
Bocsánat, elírtam #4-nek szólt.
#6 voltam.
2016. márc. 12. 13:27
7/14 anonim válasza:
Én okleveles természetgyógyász és sámán vagyok, többek között kiváló eredményeim vannak kézrátételes mellnagyobbítás terén.
2016. márc. 12. 13:34
8/14 anonim válasza:
3-as: nagy marhaság. Pont, hogy inkább jóval többen vagyunk, akik a nagy (főként a természetesen nagy) melleket szeretjük. Hiszen az a nőies.
2016. márc. 12. 15:02
9/14 Scav válasza:
A lényeg, hogy nagyon sokan szeretik a kis melleket, de leginkább téged fognak szeretni a személyedért, így a barátod a cicidet is szépnek fogja látni.
14 éves vagy, lehet hogy késő ésrő típus is, szóval még sok ideje van nőni a mellednek. A középsuli végéig is nőhet. Nyugi, ezen nem kell görcsölni. Az, hogy a másik mit gondol erről, le kell szarni. Nem tudsz ellene tenni, nem tehetsz róla. Ha bárki emiatt beszólna, le kell oltani a g_cibe. Takarodjon vissza a ketrecébe.
Összefoglalva: nyugi.
2016. márc. 12. 16:02
10/14 anonim válasza:
Egy előnye mindenképpen van: kevesebbet kell költened melltartóra!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!