Hogyan zajlik egy Éjjel Nappal Budapest forgatás illetve a casting?
Behívtak castingra azzal, hogy szép vagyok.. De fogalmam sincs hogy zajlik a casting utána meg a forgatás. Félek hogy annyira lámpalázas lennék, hogy elbénáznám.. nagyon jó "színésznek" kell lenni?
Normális válaszokat, légyszi.
Szia!
Én 2013 őszén voltan 19 évesen. Egyszerre kb 30 embert hívtak be, de fantasztikusan lekommunikálták a telefonban- mintha "csak" engem, mert mennyire különlegesnek véltek.
Kitöltettek velünk egy 15-20 oldalas paksamétát- mit vállalunk, van e filmes múltunk, tetkó, piercing egyebek.
Majd kaptunk egy A4-es oldalt, rajta egy jelenettel amit kamera előtt kellett eljátszani az egyik "castingoltatóval". Aztán csókolom.
Nagyokat ordibálsz, tiéd a szerep.
Nekem ment, fel is hívtak 5-6 nap múlva, h lenne egy szerep, nem kell vetkőzni, de ágyjelenet lenne. Oké, köszi- nemet mondtam. Gondolom ezzel kikerültem a rendszerből:) Nem nagy stressz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!