Ha ebay-en rendeltem 1 terméket, akkor ha megérkezett, viszont teljesen más kép van rajta, akkor mit tudok tenni?
Írj az eladónak. Csatolj fényképet.
Visszakapod a pénzt vagy küldenek újat.
Valószínűleg nem fogják kérni, hogy küldd vissza, mert tudják, hogy drágább lenne, mint amennyit a termék ér.
(Már ha olyan termék volt, ahogy kiválaszthattad, hogy pontosan melyiket kéred. Néha van olyan, hogy a termékleírásban szerepel, hogy random küldik vagy neked kell a megjegyzésbe írni, hogy melyiket kéred és ha nem, akkor ők választanak...)
Ez a tok volt kb. 2000ft, szóval igen, drágább lenne visszaküldeni. Ki lehetett választani, nem kellett írni sem. Írtam neki, ennyi jött válaszként:
"i'm so sorry for that and what about half refund and u keep the item?
rgs,"
szóval sajnálja és azt kérdezi, hogy fél-visszajuttatás(valami ilyesmi) és megtartom-e a tárgyat. Mondjuk beszéltem már olyan eladóval, aki regényeket írt, de kedves volt legalább, ez meg ideköpött valamit..
ezek szerint nem tudsz angolul,max google fordított használsz..és azért jön le az neked h oda köpött valamit!
Hát gratulálok
Köszi. :)
De, tudok angolul, nem is használtam google-fordítót, csak szerintem mindenkivel megesik, hogy valamit nem tud elsőre, vagy rosszul fordít.. emberek vagyunk..
Csak nézd meg a stílusát.. beszéltem már korrektebb eladókkal is, akik rendesen le tudták írni amit akartak, itt pedig gondolok a kisbetűre, stb.
Nekem is volt nem 1 problémám ebay-en és soha nem izéltem azon h kisbetűvel ír vagy sem! Most ezen fennakadni :D
De paypal-nak írj nyugodtan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!