Ti örülnétek egy League of Legends filmnek/sorozatnak?
Szólhatna arról, hogy 12 éves gyerekek üldögélnek egy sarokban és egymás édesanyját szidják, üvöltöznek, aztán mindenkit reportolnak.
Viccet félretéve: egy videójáték alapján készült filmnek még soha nem volt sikere, mindegyik elég gagyi lett, így nem, szerintem senki sem örülne neki.
Most lehet, hogy sokan be fognak szólni miatta, de ha valaha készülne belőle film, biztosan szidnák az anyját annak, aki kitalálta, ez 99%
Szerintem érdekes lenne....
Nemsokára fog kijönni a Warcraft: Kezdetek cimű film a mozikban melynek szerintem elég nagy sikere lesz....
Hát engem a Warcraft előzetese nem fogott meg egyáltalán; komolyan mondom, a WC3-as átvezető videókban is több dráma volt. Ebből kb. semmi nem derült ki.
Egy LoL film... nem lenne sikeres. Úgy értem, a filmipar méreteihez képest a LoL rajongói bázisa még mindig csekély, és valami nagyon elcsépelt sztori kellene ahhoz, hogy az átlag mozibajáró embert is bevonzza. Fantasy világ szintjén annyira nem egyedi dolog Runeterra, és a konfliktusai sem egyediek.
Szerencsére a Riotnek jó üzleti érzéke van és nem fognak belevágni ilyesmibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!