Ki jobb a jobb pasi? AXL ROSE vagy STEVEN TYLER? Melyikőjük vonzóbb számotokra férfiként és emberként? És miért?
Úgy tudom a következő (11.) évadban is zsűritag lesz!
Hmm... Végül inkább úgy döntöttem nem kommentálom a cikket. ;P Csupa mocskos gondolat és ízléstelen viccjellegű beszólás jutott eszembe.
Egyébként kedves 81%-os! Te mit tudsz az Oprah-s interjúról?
Állítólag most került adásba pár napja (de már régebben felvették). Ez most állítólag Oprah új műsora, van néhány pár perces videó a Youtube-n, amikor Steven házában beszélgetnek vagy kimennek valami erdőbe... (annyira vártam, hogy Tyler majd lefekszik oda a mohák, füvek közé :-D persze nem meglepő módon, végül nem pont az történt, amit vártam...)De nem értem, hogy most ez hogy van pontosan. Állítólag 2 órás volt ez a műsor (mert nagy durranást akartak). De végül is Stevennel mennyi ideig foglalkoztak? Nem merem remélni, hogy 2 órás interjú készült, de ez a pár perc meg semmi... Általában valaki mindig fel szokta tenni a teljes interjút, de most nem volt fent. Na mindegy... Te mit tudsz a dologról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!