Iskola váltás, ilyenkor még lehetséges, vagy buktam az évet?
Sziasztok!
10.-es vagyok, és most jöttem rá, hogy az iskola amit választottam, nem nekem való, és inkább másik iskolába szeretnék járni.
Ebben az évben már gondolom nem tudok iskolát váltani, mivel tavaszi szünet, egyre közeleg a nyár a pórvizsgák, osztályozó vizsgák gondolom nem férnének bele ebbe az 1-2 hónapba. Viszont, hogyha maradok elképzelhető, hogy megbukok matekból, rettentő kemény a matek tanár, illetve a matek is 10.-be ugye a legnehezebb a közép iskola során, de a lényeg, hogy lehet megbukok és akkor meg mehetek megint 10.-be a másik suliba, bár ha mondjuk áthozom az itteni jegyeim az ottani suliba, akkor se járnék sokkal jobban, de ott mondjuk több esélyem lenne még kihozni 2-re a matekot.
Van egy osztálytársam, ő még novemberbe jött át a suliba hozzánk, nekem még van esélyem az évben másik iskolába menni?
'ugye 10.ben a legnehezebb'
ezt a hülyeséget ki mondta? Fogsz te vért izzadni még.
Most már hagyjad, jövőre próbálkozz!
Mi az, hogy vesztettél egy évet? És honnan veszed ezeket a marhaságokat?
az első két év a legkönnyebb...
Egyébként nem bele kötöttem, hanem megemlítettem, hogy hülyeséget hallottál bárkitől is hallottad ezeket.
Nem veszítesz semmit, ha 11.ben mész át, akkor 11.es leszel... nem veszítesz semmi évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!