Én vagyok az egyetlen unatkozó, céltalan, fölösleges tini? Hogyan foglaljam el magam hasznosan? 18/L
Kicsöngetnek. Vagy elmegyek plázázni (kirakatokat nézegetek, néha felpróbálok ezt-azt de általában soha nem veszek semmit), vagy hazajövök a panellakásunkba, bekapcsolom a netet és itt-ott "lógok". Már szinte fájdalmasan unalmas. A tanuláson kívül hogy tudnám még hasznosítani magam? néha elmegyek a várba, ligetbe, Dunapartra sétálni de mindig mindenhova egyedül* úgyhogy ez is már rohadt uncsi. sportra meg szüleim nem adnak pénzt mert azt mondják pénzkidobás
*sulis osztálytársaim vagy csak és csak tanulnak vagy kocsmáznak amit meg én nem akarok
A fasiszta egy olasz politikai mozgalom vagy mi hívének az elnevezése. Ami jelentésben ma használják, arra inkább a fajgyűlölő, vagy a náci a jobban illő. (Náci=kifejezetten más nemzetek, népek, csoportok kárára nacionalista.)
A MG. nem náci, mert senkinek a kárára nem csinál semmit, és nem is vall fajgyűlölő nézeteket. A közhiedelemmel ellentétben nem tekinti a cigányokat bűnözőknek, egyszerűen arra hívja fel a figyelmet, hogy a falkába nem tömörülő, az idejüket munkával töltő emberek önmaguk nem képesek megvédeni a két kezükkel megtermelt javaikat azoktól, akik az idejüket nem munkával, hanem bandákba tömörülve, egymást segítve-fedezve lopással, rablással töltik. Annyit szeretne elérni a MG, hogy bőrszíntől és társadalmi pozíciótól függetlenül legyenek érvényes mindenkire a magyar jogszabályok.
Ha már náci... Náci külpolitikával bírt pl. az USA G.W.Bush alatt, pl. internáló tábort tartott fenn (Guantanamo), ahová bírói ítélet nélkül deportálta azt, akit akart. (Asz'szem, a tábor most is működik még.) Szintén náci Izrael külpolitikája is, nézd meg, mit művel az általa megszállt területekkel. (Remélem, megfigyelted a finom részleteket: egy szóval sem állítottam, hogy az amerikaiak nácik, vagy hogy a zsidók nácik. Két ország külpolitikájáról mondtam csupán véleményt.)
Első körben ajánlom a [link] honlap áttanulmányozását, ha tényleg kíváncsi vagy a Gárdára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!