Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki ha egy 14...

Szerintetek ciki ha egy 14 éves gyereknek nagy a képzelőereje?

Figyelt kérdés

Nincs olyan dolog amely ne férne bele a fejembe.

Mindenre tudok valami abszurd dolgot kitalálni.

Ha valami fantasy zenét hallgatok, egyből jelenetek villannak fel a fejemben a zenéhez igazodva.

Egyesek szerint "elvarázsolt" vagyok, aki egy saját világban él.

Könyvet is írok, és kitaláltam egy új szörnyfajt a könyvembe.

14/L

2016. febr. 29. 12:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Biztos jó lehet:))
2016. febr. 29. 15:43
 12/20 A kérdező kommentje:
A történet jó szerintem :)
2016. febr. 29. 15:45
 13/20 anonim ***** válasza:
Biztos:D
2016. febr. 29. 16:09
 14/20 anonim ***** válasza:
Amugy mi a története??
2016. febr. 29. 17:45
 15/20 anonim ***** válasza:

"itt GYIK-en nem tartottam túl fontosnak :)

Elvégre nem valami hivatalos irat :)"

Elég baj.

Nem hivatalos irat ugyan - de megmarad évtizedekig.

Ha valaki olvas téged, rögtön meg is van az első benyomás.

Ami mondjuk nem olyan rossz... de ha ÍRNI akarsz, úgy mindjárt más a leányzó fekvése.

Ez olyan dolog, mint ha magadnak sütsz kenyeret - vagy pedig 1000 embernek sütsz kenyeret.

Utóbbihoz már kijön az ANTSZ, és igen alaposan végigvizsgál mindent.

2016. márc. 1. 10:27
 16/20 anonim ***** válasza:

Még valami:

mondhatnád, hogy itt nem erőlteted meg magad - de bezzeg majd a könyvedben...

Nos: ha író szeretnél lenni, akkor régen rossz, ha neked nem az az alapállapotod, hogy mindig normálisan és hibátlanul írsz. Ha neked megerőltetést jelent az, ha nyelvtanilag tökéletes szöveg kerül ki a kezed alól.

Ha tényleg így van, akkor csak azt tudom tanácsolni,hogy előbb műveld magad legalább 2-3 évig - közben ne írj semmit, csak olvass jó sok klasszikust - és, ha már biztosan kezeled a nyelvet, és fel sem merül benned olyasmi, hogy bármilyen fórumon is elengedd magad - csak akkor kezdj neki az írásnak.

2016. márc. 1. 11:57
 17/20 A kérdező kommentje:

Nincs szükségem arra, hogy idegenek kioktassanak az interneten keresztül!

A kérdés nem ez volt.

Ha ennyire zaklatni akarsz valakit, akkor szerintem ne az interneten tedd!

Olyan vagy mint a tesitanárom:

Egyszer nem bírtam felmászni a kötélre mert vérzett a tenyerem, erre már ott tartott, hogy a kukában végzem.

Szeretnél még belém kötni, vagy békén hagysz?

2016. márc. 1. 15:54
 18/20 anonim ***** válasza:

IQ error... ez van.

Remélem, legalább 16 éves korodra megkomolyodsz egy kicsit.

A tanárod szerintem csak egy kis adrenalint akart adagolni, ami nyilván sikerült is neki, a mostani viselkedésedből ítélve. Az más kérdés, hogy ez nem volt túl szép tőle.

Amit írtam, azon kívül próbálj még egy kis türelmet és helyzetfelismerést is összeszedni, különben nehezen fogsz boldogulni az életben.

2016. márc. 1. 16:11
 19/20 A kérdező kommentje:

Engem te csak ne oktass ki!

Nem is ismersz

2016. márc. 1. 16:22
 20/20 anonim ***** válasza:

Azt írtad, nagy a képzelőerőd.

Mennyire fürge a gondolkodásod?

Elég lassú lehet - ha pl. a tanárodnál sem jöttél rá semmire, meg itt se, az én írásomból.

Elég meggondolatlan és hirtelen haragú is lehetsz, az írásaid alapján.

Azon kívül önfejű, és ... vagy nagyon fiatal még lélekben (14 évnél kevesebb), vagy nem túl értelmes.

Értelmes ember ugyanis nem veszekszik, ha tanítják, és FŐLEG: nem sértődik meg mindenen - hanem megpróbál tanulni a dolgokból.

Nem kell mindent egyből elfogadni, amit bárki is mond, hanem érdemes elgondolkodni rajta: mi a helyzet ezzel, mennyi lehet benne az igazság, miért mondta az illető... használd a képzelőerődet!

Még egy dolog: ha tudod magadról, hogy mérges természetű vagy, és könnyen elragadnak az indulatok, akkor ne válaszolj azonnal. Várjál 5 percet, közben gondolkodj el azokon, amit írtam.

Ne azon, hogy ez mekkora sértés volt, és hogy alázd porig az illetőt, mert akkor csak a vörös köd kavarog egyre jobban a fejedben, és abból semmi jó nem születik.

Elég fiatal vagy, biztos, hogy komolyodni fogsz még - de, ha írni akarsz, akkor pl. fontos az, hogy képes legyél a másik ember helyébe képzelni magad.

Próbáld ki, érdemes!

2016. márc. 1. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!