Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek miért fontos...

Lányok! Nektek miért fontos az hogy egy fiú hordjon fülbevalót, és zselézze a haját?

Figyelt kérdés
Ezt csak azért kérdezem mert már a harmadik barátnőm kér meg arra hogy lövessem ki a fülem, és zselézzem fel a hajam. De valahogy ehez nincs kedvem
2010. ápr. 1. 11:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Mert diszkós vagy:D
2010. ápr. 1. 11:08
 2/10 anonim ***** válasza:
Első vagyok: Mindig is utáltam azokat az embereket, akik meg akarják szabni, mit csináljak, hogy neki tetszek. Ha a barátnőm akar lenni akkor fogadjon el úgy, ahogy vagyok.
2010. ápr. 1. 11:09
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem fontos.Sőt....
2010. ápr. 1. 11:12
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

1. Én kifejezetten utálom ha egy fiúnak fülbevalója van. Ez a lányoknak van kitalálva. Van akinek jól áll, de szerintem nem kell az oda.

2. Csak akkor zselézd ha úgy áll jól és úgy érzed jól magad. Mellesleg azt se szeretem ha egy fiúnak nem lehet beletúrni a hajába.

Ez az én véleményem.

2010. ápr. 1. 11:16
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindegy hogy milyen a haja,csak jól álljon.

Nem nagyon szeretem a zselézett hajakat..

a fülbevaló a fiúknak szerintem nem nekik való!!lányoknak találták ki.

ez a véleményem

2010. ápr. 1. 11:22
 6/10 anonim ***** válasza:
legalja aki így akar kinézni :D
2010. ápr. 1. 11:36
 7/10 anonim ***** válasza:

Ez (legalábbis nekem) egyáltalán nem alap feltétel.

De lehet, hogy az eddigi barátnőid szerint úgy sokkal jobban néznél ki. ;) A nők értenek az ilyesmihez. :)

2010. ápr. 1. 11:38
 8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! hát ahogy elnézem nekem van csak ilyen szerencsém hogy ilyen lányokat fogok ki akinek ilyen az elvárásai :)
2010. ápr. 1. 11:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem csípem a zselézett hajú fiúkat. Viszont afülbevalóval nincs bajom, van akinek kifejezetten jól áll. :)

Ha meg nem akarod egyiket, se akkor a barátnőd kedvéért ne csináld.

2010. ápr. 1. 13:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha olyan diszkósp!csákat szedsz össze, akkor ne csodálkozz... Szerintem keress normális lányt, aki nem akar megváltoztatni, főleg nem búzát csinálni belőled. :)
2010. ápr. 2. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!