Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek talalok ma kincset?

Szerintetek talalok ma kincset?

Figyelt kérdés
Papir regisegekkel foglalkozok szabadidomben es minden honap utolso vasarnapan, van itt Londonban egy nagy ilyen jellegu vasar. Eleg komoly magyar lapokat osszetudtam mar szedni, amik csak arra varnak, hogy otthon arveresre rakjam oket. Mostanaban bovitettem a tudasomat par katalogus megvetele utan. Ugyhogy megyek kiprobalni magam:D kivanjatok sok sikert. ;)

2016. febr. 28. 10:44
 1/1 anonim válasza:

Engem nagyon érdekelnek az ilyen jellegű vásárok :)))

Októberben gyere el az Erdélyi, pontosabban a Feketetó-i régiség vásárra .

Ez Kelet-Európa legnagyobb régiség vására.

A települést románul Negreni-nek hívják, magyarul Feketetó-nak.

A vásár 3 napot szokott tartani és Európa minden tájáról, minden szegletéről jönnek ide az eladók és a vásárlók is. De találkoztam már olyanokkal is akik Ausztráliából, Kanadából vagy az USA-ból jöttek.

A fizetőeszközök : Lej ; Euró ; Huf.

Királyi hintóktól elkezdve világháborús fegyverekig, 200-300 éves térképekig minden van.

2016. szept. 5. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!