A karambit dupla pengéjü kés (Karambit TF 669) mennyire jó választás önvédelemhez?
Közelharchoz kifejlesztett katonai eszköz eredetileg. Ha tudod használni, életben maradhatsz, de félő, hogy el fognak marasztalni a használatáért. Bár nevesítve nincs azt hiszem a közbiztonságra különösen veszélyes eszközök között.
Polgári életben nem tudom elképzelni, hogy védelmi eszközként értékelnék.
De a legfőbb bajom az, hogy közelharcban tudod csak alkalmazni, s kell hozzá testi fölény, gyorsaság is. Váratlan támadás esetén elő tudod kapni elég gyorsan, nem szedik el tőled, s nem fokozza csak az agressziót ellened?
A penge hossza mindkét oldalon 6,5cm
Szoval a rendőr nem szolhat erte en úgy tudom hogy 7,5 vagy 8cm ig lehet nálad kés vagy ennel nagyobb de gondossan be csomagolva a hátizsákba de azért már büntethet mert nagyobb mint 7,5-8cm en azert ezt választom mert mindkét oldalan van penge igy szerintem "jobban" és "gyorsabban" lehet használni mint egy normál kis bicskát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!