Mi ennek a könyvnek a címe?
Figyelt kérdés
még nagyon régen olvastam egy könyvet, ami több sorozatból áll, és most szívesen újraolvasnám, de sajnos nem emlékszek a címére.
annyi maradt meg belőle hogy egy lányról szól, aki látja az emberek auráját, gondolatait és ezért nem szereti ha hozzáérnek. a szülei meghaltak a balesetben és a keresztanyjánál él, azthiszem.
a lány szerelmét pedig Daemonnak hívják, ha jól emlékszek és neki is van valami különleges képessége.
vöröspöttyös könyv
2016. febr. 26. 19:54
1/4 anonim válasza:
Lélektársak Joss Stirling-től talán
2/4 anonim válasza:
Először én is a lélektársakra gondoltam, mert abban a főszereplő szerelmét Zed-nek hívják. Egyébként nekem is ismerős a könyv, de a címe sajnos nem jut az eszembe.
3/4 anonim válasza:
Bocsi, elírtam Azt akartam írni, hogy azért nem a Lélektársak mert abban a csaj szerelmét Zednek hívják.
4/4 anonim válasza:
Csak találgatni tudok. Lehet, hogy a Luxen sorira gondolsz, de nem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!