Hogyan tudnám jobban beosztani az időmet?
Jelenleg egyetemen tanulok, így a szorgalmi időszakban relatíve kevés dolgom van. Egy héten nagyjából 17 órám van az egyetemen, többnyire be is szoktam járni.
A probléma viszont az, hogy nem igazán tudom beosztani az időmet. Nagyon nehezen tudom rávenni magam a tanulásra, hiszen a tanulnivalóm zöme az interneten van, vagy alapból a gépen (pdf-fájlok, Word-dokumentumok, stb.). Ennélfogva mindig elcsábulok (akár Facebook, akár Youtube), és a tanulás elég sokszor elmarad. Tudom persze, ne csábuljak el, de a kérdés az, hogy hogyan? Nektek van erre valami tippetek? Hogyan tudjátok teljesen lezárni az agyatokat, hogy ne gondoljatok ezekre? :D
Én erősíteni, tornázni és hobbizni szoktam. A lényege az, ha rossz vagy olyan dolgot akarok csinálni, ami felesleges, vagy nem a javamra megy, akkor lenyomok 10 fekvőt! :)
Egyébként én a kardforgatással, a kedvenc játékommal, és zenéjével szoktam törölni az agyamat. Úgy kb 20 perc és PERFECT! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!