Rongálás! Ennek mi lehet a következménye? Suli
Az lenne a kérdésem hogy szerinted ki és milyen büntetésre számíthat egy ilyen ügy után :
1 középiskolában a frissen felújított tornaterem fürdőszobájában valaki elég nagy rombolást végzett de senki nem vállalja magára. A lényeg az hogy mi nem szóltunk erről, észrevettük hogy minden romokban ( a zuhanyrózsa le volt szedve, letörték a műanyag tartórudakat amik a függönyt tartották) de mi erről nem szóltunk senkinek mert az öltöző részen semmit rongáltak, zuhanyozni meg tesi óra után nem szoktunk. Egy héttel később észrevették a rongálást amit élősszőr egy másik osztályra fogtak(ők utánunk tesiznek) utána pedig ránk. Én nem tesizem már 1 hónapja műtét miatt,ezért mindig bent ülök a öltözőbe és ezért tudom hogy nem a mi osztályunk rongált.DE az 1 ik haverom bement a fürdőszoba részbe és kihozott 1 műanyag tartó csövet és 1 zuhanyrózsa fejet amit összedugott és golfozott(jaja szerintem is beteg a srácXD) vele. Ez a igazgató fülébe jutott és most rá akarják kenni az egész rongálást.Azt mondták neki ha nem deríti kik rongáltak akkor az egész balhét rákenik. Érdekelne hogy ezt tényleg megtehetik-e és hogyha ráfogják milyen büntetésre számíthat?Esetleg hogy tudná bizonyítani ártatlanságát? 3 voltunk az öltözőben és elmondtuk hogy ő"csak" golfozott de ez sem változtatott semmin.
Ha végigolvastad akkor köszi,ha nem értesz valamit írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!