Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 20 éves kor után tényleg...

20 éves kor után tényleg gyorsabbnak érezzük az idő múlását?

Figyelt kérdés
Pár hónap és 20 leszek és egy 40-es fickótól hallottam ezt nemrég :D Ez tényleg így van?

2016. febr. 23. 08:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Én 48 vagyok. 18 éves koromra visszagondolva, így utólag tényleg gyorsnak tűnik ez a 30 év. De elképzelhető, hogy csak gyorsnak érezzük. Szoktam ezen gondolkodni, de sokra nem jutottam...
2016. febr. 23. 10:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Igaz,sőt 30 felett még gyorsabban... mkndig azt veszem csak észre bigy megint karácsony,húsvét stb...
2016. febr. 23. 11:01
 3/6 anonim ***** válasza:

Elég relatív és élethelyzet-függő. Hol gyorsabban telnek a napok-hetek, hol lassabban.

De általánosságban én is azt tudom mondani, hogy 20 éves korom óta "szárnyra kapott" az idő, főleg 30 körül éreztem úgy, hogy száguld, azóta kicsit mintha lassított volna - de mondom, ezek szubjektív tényezők.

De ne stresszelj ezen - így van jól, ahogy van.

2016. febr. 23. 11:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem stresszelek,csak érdekelt,hogy ez tényleg így van-e :) Egyébként én is így érzékelem már most,sokkal gyorsabban telnek a napok,évek,mint kisebb koromban.
2016. febr. 23. 11:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Hallottam egyszer olyat (szigorúan vagy igaz vagy nem alapon), hogy végeztek felmérést idősek (60-80 évesek) körében, hogy mikorra tennék az életük felét érzésből. Olyan 18-20 éves korok jöttek ki.

Én is érzem az idő gyorsuló múlását, mintha zuhannék a negyedik dimenzióban.

2016. febr. 23. 16:05
 6/6 anonim ***** válasza:
A diák évek után több a felelősséged, hiszen addig "csak" tanulnod kellett. Ha gyerek is van, végképp nincs időd semmire.Azután pedig már erőd nincs, azért érződik gyorsabbnak.
2016. febr. 23. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!