Ekol Botan 9mm gázpisztolyról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Jó egyáltalán valamire? Ennél olcsóbb sajnos nincs,nekem meg nem lesz pénzem több rá,sem most sem a távoli jövőben.2016. febr. 22. 21:57
1/5 anonim válasza:
Másodlagos pisztolynak van tervezve, szerintem nem rossz, de nagyon sokat ne várj tőle.
2/5 A kérdező kommentje:
ahaa... értem :) köszi :)
2016. márc. 1. 17:56
3/5 anonim válasza:
-A zsebedben kell majd inkább hordani, nem az öveden.
-Mielőtt használnod kellene, fel kell rajta húznod kézzel a kakast (ezt akár még a zsebben léve is megteheted). Ez nagyon lelassítja a dolgokat. Lehet hogy már nem lesz időd erre, mikor megtámadnak.
-Ha leejted a földre, akkor elsülhet magától. Úgyhogy nagyon-nagyon óvatosan és ép ésszel kell majd hordanod.
A semminél nyilván jobb, de ha még hozzáadnál ennek az árához 5 ezer forintot, akkor már tudnál venni olyat, amit biztonságos hordani és kevesebbet kell vele szarakodni (nem kell felhúzni a kakasát).
4/5 A kérdező kommentje:
ekol major is ilyen. az mennyire megbízható?
2016. márc. 2. 20:25
5/5 anonim válasza:
Akkor már inkább Botan, az egy fokkal jobb mint a Major.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!