Valaki tud adni egy linket egy olyan minecraft kliensről ami kimondottan 1.7.2-es? Többi lent
Azért kellene mert klienst szeretnék készíteni és nem igazán akar menni youtubeon láttam egy videót róla itt is egy működő link: [link] és ezzel menne is de sajnos a szerverem 1.7.2es
ha valakit érdekel vagy esetleg tudna segíteni ezt a videót néztem mert ez tűnik a legegyszerűbbnek és nekem pont megfelel: https://www.youtube.com/watch?v=ZmnBlQkhvXE
1.5.2 / 1.6-on felül már nem-igen találni olyan klienst ami "kifejezetten 1.7.2". Ezalatt at értem, hogy nagyon is elterjedtek az ilyen "kiválasztós kliensek". Szerintem tölts le egy ilyet, úgyhogy csak az 1.7.2 jar-t tartalmazza. Mivel a szervered is 1.7-es, ezért majdnem teljesen mindegy hogy letölthető e a klienshez a többi verzió vagy nem.
Ami kicsit komplikáltabb, -de nem feltétlenül- hogy írd át azt a helyet, ahonnan a kliens letölti a többi verziót.
Ha ell segítség confighoz, vagy hasonlókhoz, vegyél fel skype-on. (elküldöm privátban)
U.I.: Várj még egy kicsit a kliens készítéssel, megpróbálok keresni egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!