Hogyan hízzak, ha nem tudok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a problémàm, hogy akàrhogyan is próbàlok hízni, nem sikerül. Nagyon vékony, hosszú làbaim vannak. Életem a sport, mindig is szerettem! Most jelenleg Jump Fitness-elek és nagyon szeretem. Félek, hogy ezmiatt sem tudok hizni. Itthon edzek most inkàbb. Abbahagytam a kondit. 15 éves làny vagyok, de nem hízni szeretnék! Hogyan tehetném meg? Màr nemtudom mit kéne tennem😰2016. febr. 22. 17:17
1/3 A kérdező kommentje:
Vagyis *HÍZNI SZERETNÉK!!!!!
2016. febr. 22. 17:22
2/3 anonim válasza:
hanyagold picit a mozgást?
Egyél sok kenyeret és zsíros ételeket.
Illetve a legjobb megoldás:
minden vajazz meg, a kenyérre mindig sok vajat tegyél, ha anyukád süt valamit, akkor kérd meg, hogy sok vajjal süsse, egyél sok chipset, ilyesmi, hátha beválik :D
3/3 anonim válasza:
Egyél többször. Minden nap egyre többet. Például ebédnél szedsz még a másodikhoz, utána megint. Ha nincs főétkezés, akkor nassolj magvakat, például mogyorót. Edzésnek otthon erősítesz mellé, de ha például futsz, az nem jó a hízáshoz. Tehát inkább guggolás, fekvőtámasz, de ezt elég heti 2-3 alkalommal. Erősíteni is kell mellé, hogy ne csak zsír menjen rád, hanem feszes legyél. Edzés után egyél. Nem kell rengeteget enni egyből, hanem mindig többet. Az elején ha mindig nasizol meg egyre többet eszel, akkor azt fogod érezni, hogy kipukkadsz, de ezzel nem kell foglalkozni, egy idő után élvezni is fogod az evést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!