Mi történik akkor ha beveszek 7-10 db frontint egyszerre?
Figyelt kérdés
2016. febr. 22. 15:43
1/4 anonim válasza:
A frontin nagyon erős nyugtató. Ha a leggyengébből szedsz be ekkora mennyiséget, még akkor is nagy valószínűséggel belehalsz. Nem játék, tudom, hogy csak egy kérdés volt, de nagyon vigyázz vele.
2/4 Molyember válasza:
Nem biztos, hogy meghalsz. Lehet, hogy csak kómába esel, vagy szétmegy a veséd, májad, esetleg ájultan hányni kezdesz, aztán az oxigénhiány miatt a maradék életedre kb. annyira leszel képes, mint egy káposzta. Hidd el, sokan rohadnak meg emiatt kórházakban, intézetekben, ablakhoz, tv elé tolt tolószékben. Ne próbáld ki, sokkal rosszabb is lehet.
3/4 anonim válasza:
Dehogy halsz. Vettem már be ennyit egyszerre, csak kiütöttem magam és aludtam vagy 12 órát. Az más kérdés, hogy hány mg-s, de én 1mg-ből vettem be, mégis élek.
4/4 anonim válasza:
Vettem be 11 db 1 mg-osat.
Anno 6 db Rivotrilt (2 mg-osat.)
Élek.
Ismerősöm rendszeresen szedett 19 db 2 mg-os Rivotrilt (részletekbe nem megyek bele).
De... nem játék valóban.
Elég, ha valakinek leáll tőle a légzése, a keringése, és annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!