Egy sima tejszínhabbal milyen hosszú csíkot lehet húzni?
Ú, miért nem a fogkrémet kérdezted, azt pont tegnap néztem :(
Amúgy ha van egy grammérleged, megtudhatod úgy is, ha nem fújod ki az egészet. Leméred a teljes súlyát, kifújsz egy fél méteres csíkot pl, majd újra leméred, hogy mennyi maradt benne. Így a két szám különbségéből megtudtad, hány gramm egy félméteres csík. A tégelyen rajta van, hogy összesen hány gramm benne a tejszínhab, ezt a számot kell elosztanod a te általad kimérttel, és megkaptad, hány félméteres csík jönne ki belőle. Megszorzod kettővel, annyi méter. Kicsivel kevesebb talán, mert marad a tégelyben is valamennyi, mondjuk én 5%-kal számolnám kb.
Frankón megcsinálnám, de nincs grammérlegem :( Pedig ennyit tényleg megérne :D Mondjuk azon is múlik, milyen erősen nyomod a gombját, de megegyezés alapján gondolom érthetjük a legkisebb intenzitású nyomással kiengedett habot. Tippre szerintem meglenne vagy 50 méter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!