Missziók a katonaságnál, hogyan működnek? ( Többi lent! )
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, idén érettségizem és szeretnék kimenni külföldre missziókra. Első helyen NkE-t jelöltem meg. "B" tervem az altiszti akadémia, "c" pedig a honvédség. Hogy lessz lehetőségem kimenni külföldre szolgálni? Lehetek 2es dioptriával lövész és/vagy harckocsivezető? Nekem is kell majd a fegyvert használni?2016. febr. 18. 21:25
1/2 anonim válasza:
:D
Lényegében több éves Honvédségen belül eltöltött a felettesek által megbízhatónak ítélt munka után van lehetőség jelentkezni, ehhez több pszichológiai és más teszteken átmenve van lehetőség. Ha most vagy 18 éves, talán 27 évesen kimehetsz misszióba.
2/2 A kérdező kommentje:
Ez biztos?
2016. márc. 20. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!