Volt már olyan, hogy kakiltál, és ott volt veled más ember is? Ki volt az? Esetleg beszélgettetek közben?
mikor még nagyon kicsi voltam, és biliztem, édesanyám ott volt velem, és beszélgettünk... ha ez számít :)
21/L
Persze, csak én a vécéajtón belül, ő meg kívül volt. :D
Három napra elutaztam. Idegen helyen nem tudok "nagydolgozni", így már a hazafelé úton is görcsöltem, meg minden bajom volt. A vonaton felhívott barátnőm, hogy neki azonnal, halaszthatatlanul, mindenképpen találkoznia kell velem amint hazaértem. Megbeszéltük, mikor érek haza, várjon a kapu előtt. Találkoztunk, bocsánatot kértem, a cuccaimat leejtettem a szoba kellős közepén, és rohantam a klotyóra. Amíg én bent voltam, addig ő kintről nagy vonalakban elmesélte, mi is volt olyan nagyon sürgős... :D Vicces volt.
De egy légtérben másokkal 5 évesen kakiltam utoljára, mert az oviban még az óvónéni törölte a fenekemet, és ott nem voltak fülkék. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!