Mondoconra van valami elérhetőség, tudakozó?
Figyelt kérdés
2016. febr. 17. 23:35
11/23 NekoMc válasza:
Jól van élettelen. Én válaszoltam a kérdező kérdésére. a legelső posztomban, aztán elkezdtél velem veszekedni -.- élettelen kis nyomorék -.-
12/23 anonim válasza:
És már szitkozódik is, jellemző és még mindig értetlen.
Megint felhúztad magadat, semmi gond, megint menj és mosd meg az arcod és nyugodj meg :)
Senki nem akar bántani, csak ne húzd fel magad, mert még a végén felforr az agyvized ebben a hőségben.
13/23 NekoMc válasza:
te vagy az értetlen. Te kezdtél el vitatkozni. Kisfiam, menjél legózni. Ezt itt meg hagyd a nagyokra ;)
14/23 anonim válasza:
Komolyan ideje lenne megnyugodnod.
Képzelem, milyen vörös lehet most a fejed ok nélkül.
Semmi gond, bárkivel megeshet, meleg is van, késő is van, meg értetlenkedsz is.
15/23 NekoMc válasza:
én nyugodt vagyok. Nem vörös a fejem. Mert ilyen idiótákkal és retardaltakkal nem foglalkozom, akik ok nélkül elkezdenek veszekedni az emberrel ;) Az anime fanok között is igen sok a köcsög ;)
16/23 anonim válasza:
És még képmutató is, ez egyre jobb.
19/23 NekoMc válasza:
Nem veszed észre magad, hogy csak lejáratod magad? LOL Ha már helyes/szép nem vagy legalább hülye ne legyél ;)
20/23 anonim válasza:
Hű, de eredeti, nagyapám idejében még jó volt ez a 'beszólás'.
Egyébként meg te nem veszed észre magadat.
TE vagy az, aki azzal kezdte a mondandóját, hogy lebunkózol egy vadidegen embert, de azt hiszem igazad van.
Én vagyok a hülye, amiért leállok egy magadfajtával vitázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!