Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a tetkóról?...

Mi a véleményed a tetkóról? Előnye, és hátránya? Ti hova, és mit varratnátok fel?

Figyelt kérdés
2010. márc. 30. 21:27
 1/7 anonim ***** válasza:
nemsokára én is akarok, az előnye hátránya nem érdekel, ha ezt egyszer eldöntöd, mese nincs, a horoszkópomat fogom nem túl látható helyre felvarratni.
2010. márc. 30. 21:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Egy S betűt a mellkasomra középen, a melleim fölött, nyakam altt. És azért, mert ez életem legmeghatározóbb betűje. :) Előnye, hogy szép, hátránya, hogy végleges.
2010. márc. 30. 21:35
 3/7 A kérdező kommentje:
Ha szabad kérdeznem, hova? Mert én is valami nem látható helyre szeretném, de nem is a hasamra vagy a fenekemre :D
2010. márc. 30. 21:35
 4/7 anonim válasza:
51%
Én azért félek a fájdalomtól,és elég cink ha később mondjuk nem tetszik és leszedetni vagy ilyesmi,ha meg valami feltünőt csináltatok és tetszik még akkor is öregebb koromra néznének egyet hogy miivanmáár..egyébként jólnézki,de smemiképpen azok a nagyok,és azok akiknek tele van velük mindenük,szerintem az undorító.
2010. márc. 30. 21:38
 5/7 anonim ***** válasza:
78%
másokon tetszik, de nekem nem kéne...bááár lehet egyszer fogok csináltatni, csak valahogy nem visz rá a lélek
2010. márc. 30. 21:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Tetszett mindig is, kicsi korom óta. :)

Mellkasomra, lábamra, alkaromra szeretnék. :) Lábamra egy zenekar logoját, mert hatalmas gondolatokat inditanak el bennem a szövegeik, erőt adnak... Mellkasomra valami olyat, ami engem jellemez...Szivárványok, mesébe illő dolgok(nem vagyok egy földön járó ember)...Alkaromra, pedig végig egymás alá olyan szavakat, jelképeket, amik a barátaimat, és a nekem fontos embereket jelképezik! :D

Aztán ki tudja, milyen lesz a többi. :)

Szeretnék is piercinges-tetováló lenni. :)

Nem foglalkozom vele, ha másnak nemjönnek be a piercingjeim és a késöbbi tetoválásaim... Nekem és a páromnak tetszik, ez a lényeg, nem? :D

17L

2010. ápr. 2. 15:22
 7/7 anonim válasza:
Szerintem nem így kell felfogni, hogy előnye/hátránya. Annyi a lényeg, hogy el kell határoznod magad. És ez nem azt jelenti, hogy hétfőn kitaláltad, hogy akarsz egyet, és kedden meg is csináltatod. Teljen el egy "kis" idő, és majd akkor rájössz, hogy akarod-e, hiszen amint már említették, egy életre szól. Nekem egyébként van egy kisebb tetoválásom, már megvan 6 éve, és nem bántam meg.
2010. máj. 24. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!