Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem érdekel a szerelem?...

Miért nem érdekel a szerelem? És ezen belül, miért tartom hülyeségnek a családalapítást, a szexet?

Figyelt kérdés

Amióta megcsalt a barátom (3 éve voltunk együtt) azóta hülyeségnek tartom ezeket a dolgokat. És ha meglátok egy szerelmes párt, szomorú leszek, aztán legbelül, magamban elkezdek nevetni rajtuk, és arra gondolok "Hm, ezek úgyis szétválnak, semmi se tart Örökké." Lehet, hogy kicsit gyerekesen gondolkodok, de hát ha ez játszódik le bennem, nem tehetek róla. Fog változni a hozzáállásom? Vagy a megcsalás az életem végéig nyomot fog hagyni bennem?

17/L

2016. febr. 16. 20:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom miért gondolod ezt, de idővel javulni fog.Szerintem. Az örökké-vel teljesen igazad van, de ha majd találkozol valakivel és megkedveled, remélhetőleg el tudod felejteni az incidenst. De ilyen hozzáállással soha nem fogsz. Bár lehet, hogy akkor is majd csak arra fogsz gondolni, hogy biztos ő is megcsal, de én már megtaláltam...én is így vélekedtem az előtt, de aztán jött ő, és mindent megváltoztatott. Ha neked is eljön, t eis megérzed majd. Egyelőre csak annyit tudok mondani, hogy aki képes volt megcsalni téged, ami szerintem az egyik leggusztustalanabb dolog amit ember elkövethet a párja ellen, a barátod egy idióta elsősorban, és nem érdemelne meg téged. Másrészt, nem hozzád való ezek szerint. És ha belegondolsz, jobb hogy ez most derült ki, mint mondjuk 5 év múlva, amikor csak még jobban fájna. De csak annyit mondok, fel a fejjel, kitartás, és semmi nem tart örökké? Ezek szerint az állapotod sem...;)
2016. febr. 16. 20:41
 2/8 anonim válasza:
100%
Változni fog. :) kitartás! Ha az első barátod, akkor pedig érthető, hogy kötődsz hozzá, de ha nem az első, akkor pedig ezt már átvészelted, és ahogy semmi sem tart örökké, a szomorúságod a szerelem iránt sem :)
2016. febr. 16. 20:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem fog változni, ha megkívánsz valakit, szexuálisan akarsz valakit. De én a mai tinik szerelmi és szexuális életét szánalmasnak és valahol nonszensznek tartom. Én amikor tini voltam 15-16 évvel ezelőtt, abszolút nem volt divat a divat szex, divat járás. Hogy 12-13-14 évesen aktív szexuális életet élnek, meg pasiznak, isznak, stb.

Ezt nem is tudom hova vezet, egyáltalán ezeknek a szülei, hogyan élik meg ezt nem tudom, de nem irigylem őket egyáltalán, főleg a lányos szülőket.

Szerintem most talán frusztrált vagy legbelül, de ha összejössz akit kedvelsz, akkor megint nem bánod a kapcsolatot.

2016. febr. 16. 21:24
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, hogy írtatok. :)

És igen, ő az első szerelmem. :/ :)

Csak az esik a legjobban rosszul, hogy 1. Ő letagadja, és a képembe tudja azt hazudni, hogy "Nem édesem, én nem tudnálak megcsalni." Erre meg tessék, megcsalt. És az is kiderült, hogy 3 évig folyamatosan csalt meg másokkal. A kapcsolatunk elején nem éreztem ezt, de most, az utóbbi időkben szinte mindennap. Állandóan mondogatta, hogy Örökké. Sajnos egy gyermek fejjel éltem és egy mesében. Most már elhiszem azt, hogy nincs olyan, hogy Örökké.

2. Nem keres senki, nem figyel fel rám senki, nem érdeklődik senki sem irántam. Tudom, még most lett vége a kapcsolatunknak, de bele gondoltam abba és feltettem már a kérdést magamnak, hogy vajon miért nem keres senki? Mosolygós lány vagyok, önzetlen, nem vagyok mai lány (szerintem tudjátok mire értem) stb. Tele pozitív gondolatokkal, hozzáállással. (Na jó, vannak rossz napjaim, de kinek nincsenek :D ). Úgy érzem, hogy tökéletes barátnő lennék, erre meg csak arra voltam jó, hogy kihasználjanak. Nem tudom, hogy a mai ill. a többi fiúk miért találják azt jó megoldásnak, ha megcsalják a párjukat. Hogy miért dobják el azt az embert, aki szívből szerette, mindent megadott neki stb. Nem tudom miért ilyen világban élünk.

Visszatérve arra, hogy nem érdeklődik irántam senki sem. Hogy miért van ez?! Azt nem tudom. De nagyon remélem, hogy a jövőben tényleg lesz olyan, aki megfog becsülni. Csak az a sok bántás, hogy nem érek semmit, senkinek nem kellek, ez is segít, hogy néha magamba zuhanjak.

2016. febr. 16. 21:46
 5/8 AnDrÁs_HuN válasza:
engem sem édrekel a szerelem és az ehez hasonló érzések is hidegen hagynak,de mert pszihopata vagyok...lehet annyira lerombolta a lelki világodat és a szerelemről alkotott képedet a fickó,hogy elveszítetted az érzéseid és a gondolkozásod közötti fonalat.AZ hogy először amikor meglátsz egy boldog párt,elönt a lelki sötétség,az üresség,a "senkisemszeret" érzés és az hogy legszivesebben leülnél egy padra és csak sírnál,vagy valakit odakívánsz magadhoz hogy segítsen mert nem halgatnak meg,vagy senkit sem érdekel az,amit mondani akarsz,aztánpedig a kárörvendő,"úgyismegbánjátok" vigyor belül lehajtott fejjel és már semmi bajod mert tisztában vagy vele hogy olyan hogy igazi,nincs.A nagy Ő nemlétezik.Az ÖRÖKKÉ sem,mintmár kifejtetted.
2016. jún. 4. 23:16
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtál. Nagyon elgondolkodtató. :')
2016. jún. 17. 09:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Nehéz dolog normális harmonikus igazi társat találni. Még nekem se sikerült ilyent találnom.
2016. jún. 17. 11:10
 8/8 A kérdező kommentje:
Én úgy érzem, hogy nincs senkire szükségem. Addig se csalnak meg. Én így fogom fel. :)
2016. jún. 19. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!