Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan helyezek át egy alkalma...

Hogyan helyezek át egy alkalmazást az SD kártyára, ha nincs is rá lehetőségem?

Figyelt kérdés
Egy nap a telóm kijelezte, hogy több alkalmazást nem tölthetek le, mert nincs elég hely a belső tárhelyen. Gondoltam, akkor áthelyezek pár appot az SD kártyámra, ám nincs olyan opció az alkalmazáok menümonton belül ha rámegyek egy letöltött apra. Nem vagyok hülye a telefonokhoz, pontosan tudom, hogy hogyan és hol kell végezni az áthelyezést ám új telefonomon nem lehet... Egyántalán nincs rá semmilyen lehetőségem. Töltöttem már le appot ami elméletileg segít az alkalmazások áthelyezésében, de az csak annyit tett, hogy elvezényelt addig a pontig ahol csak rákéne kattintanom az " áthelyezés az SD kártyára " opcióra. Nekem nincs ilyenem... Tudtok esetleg valahogy segíteni??

2016. febr. 15. 19:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben én rootot ajánlok, de utána oda a garancia. Van is ilyen app, de root kell hozzá. Foldermountnak hívják.
2016. febr. 15. 20:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2016. febr. 15. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!