Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Rászoktam a ivásra?

Rászoktam a ivásra?

Figyelt kérdés
Sziasztok, viszonylag elég fiatal vagyok az alkohol fogyasztására, viszont, egyszer adtak egy pohár bort, és utána még migittam párral és egy KICSIT beütött. Kicsit. Azután otthon találtam bort és nagy késztetést éreztem, hogy csakn1 kortyott. Abból lett 5 jó nagy korty. És tegnap megkináltak egy kis pálinkával ami Rum-os volt vagy mit tudom én 45 fokos talán és beütött annyira, hogy nekimentem a falnak. De nem volt színes látás. Csaknpicit szédültem. Ma viszont annyira, de annyira kívánom, hogy rendesen reszket a lábam, és nem bírom visszatartani magam. Az előbb is odamentem a pálinkás üvegekhez, és nagy nehezen rángadtam ell magam. Normális válaszokat kérnék, köszönöm. És ellnézést a hibákért csak kapkodok.

2016. febr. 15. 11:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Jó úton haladsz az alkoholizmus felé, tegyél ellene, mielőtt visszafordíthatatlanul függővé válsz.
2016. febr. 15. 11:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mennyire vagy fiatal, de nem véletlenül nem szolgálnak ki 18 éves kor alatt alkohollal.

Egyébként egy kis gyakorlás után a pár kortyot már meg sem fogod érezni, jöhet a fél üveg bor, pár sör, több feles...

Töltök is egy korty pálinkát, egészségedre!

2016. febr. 15. 12:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Még nem szoktál rá, de a hajlam nagyon erősen megvan benned. Kerüld az olyan helyzeteket, ahol inni kell, vagy ahol kínálnak, mert könnyen lecsúszhatsz. Nem vagyunk egyformák, és mindenkire másképp hat a pia.
2016. febr. 16. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!