Mit tegyek van egy fiú unokatesóm és nagyon utálom mert. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
a fiú nagyon messze lakik és minden nyáron 1x eljön hozzánk 2 hétig nálunk is marad. két évvel idösebb nálam ezért mindig engem szivat és dicsekszik mert ö jár focizni... mindig arról beszél és kinos helyzetekbe hoz mások elött.nagyon nagy képű és okoskodó. viszonylag erös vagyis hát nállam erösebb ezért mindig parancsolgat nekem ha meg nem csinálom meg amit mond akkor azzal fenyeget hogy megver ha meg elmondom bárkinek is ö ugy aggya elö hogy én legyek a rossz persze a szüleim engem büntetnek meg. nem tudom hogy mit tegyek. tehetetlen vagyok légyszi segits mit lehet tenni ilyenkor?2010. márc. 30. 19:21
1/3 anonim válasza:
Bocsi megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
Biztos nem tudnál a szüleiddel beszélni erről? Nem akkor amikor már nálatok van a srác, hanem még előtte. Lassan adagolni nekik, hogy miket csinál, elejtesz egy-két könnycseppet is véletlenül, hátha ezzel tudsz rájuk hatni. :D
De ha mégse, és jóba vagy az unokatesód szüleivel, akkor velük beszelj, csak jól kell időzíteni.
2/3 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok..és köszi a segitséget:D
2010. márc. 31. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!